Ποιοί τρόποι υπάρχουν για να πέσει μια κυβέρνηση;

1 Εκλογές

2 Παραίτηση της κυβέρνησης (μπορεί να προκληθεί από τις αντιδράσεις και την ανυπακοή του απλού Ελληνικού λαού στις επιταγές των νεοταξιτών.
Όμως η αποδεδειγμένη τεράστια αναισθησία της κυβέρνησης ακόμα και σε προδοτικές ενέργειες εσχάτης προδοσίας της πατρίδας μας καθιστά πιθανότερες περιπτώσεις τις εκλογές ή την κήρυξη στρατιωτικού νόμου. )

3 Ένοπλη κατάληψη της εξουσίας (δύσκολο λόγω του ελέγχου της ηγεσίας του στρατεύματος από την κυβέρνηση).

4 Δολοφονία του ηγέτη από τις μυστικές υπηρεσίες της αμερικής, της αγγλίας, του ισραήλ κ.α.

1 Εκλογές

Εκμετάλλευση του κενού-αδυναμίας του αντιπάλου.

Η σημερινή και μελλοντική αδυναμία των νεοταξικών κομμάτων είναι ο ρουσφετολογικός τομέας λόγω της πολιτικής τους για την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

Ο λόγος που εγκαταλείπουν τον ρουσφετολογικό τομέα τα κόμματα είναι οι καινούργιοι λαθροψηφοφόροι της λαθροεισβολής και οι νεοταξικές οδηγίες για το ξεπούλημα της κρατικής μας περιουσίας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

Τώρα που ξεσκεπάστηκε το νεοταξικό παιχνίδι των λαμογιοκομμάτων (στην οικονομία και την λαθρομετανάστευση), το «παίζουν» υπέρμαχοι της «διαφάνειας» επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Η εισαγωγή εκατομμυρίων λαθροεγκληματιών λαθροψηφοφόρων από τις τυραννικές κυβερνήσεις τους οποίους παρανόμως νομιμοποιούν κάνει δύσκολη αλλά όχι αδύνατη την ανατροπή μέσω εκλογών αρκεί η κατανομή των Ελλήνων και Ελληνίδων ψηφοφόρων να γίνει σε αντινεοταξικό κόμμα που πρέπει να ιδρυθεί για να εκμεταλλευτεί το κενό που αφήνουν τα μεγάλα κόμματα στο ρουσφετολογικό τομέα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s