Πολύ αρνητικό το αποτέλεσμα, για την ποιότητα της ζωής μας, τα μέτρα εξαθλίωσης και ξεπουλήματος του Εθνικού μας πλούτου.

Η εσχάτη προδοσία της Ελλάδας από τα λαμόγια της Ελληνικής Κυβέρνησης στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κάνει την προδοσία του Εφιάλτη να ωχριά.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους (συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί του πόροι και υποδομές) μέσω του ξεπουλήματός του στους τοκογλυφικούς αεριτζήδες τραπεζίτες έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Το ξεπούλημα των 50 δισ. € (ευρώ) και η εξαθλίωση της ζωής μας είναι «μια καλή αρχή» για τα λαμόγια που θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μαζί με τους κόπους, τον ιδρώτα και το αίμα που χύσαμε εμείς και οι πρόγονοί μας για να φτιάξουμε την χώρα.

Δε θα καταφέρετε να μας διαλύσετε την χώρα λαμόγια.


ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.


Η επανεθνικοποίηση των στρατηγικών τομέων της Ελλάδας είναι η μόνη λύση για να αντιστραφούν οι προδοτικές ενέργειες ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας.

Μεγάλη μας ελπίδα είναι οι άνθρωποι του απλού Ελληνικού λαού που θα επαναφέρουν την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την ποιότητα στην ζωή μας με το διώξιμο του προδοτικού πολιτικου συστήματος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s