Όποιος είναι κατά των δημοψηφισμάτων σε εθνικά ομοιογενή κράτη αυτόματα του αρέσουν τα τυραννικά καθεστώτα και ο τυραννικός τρόπος διακυβέρνησης.

Η κριτική στην εξουσία από τον λαό δεν μπορεί να ξεφύγει από το καφενειακό-ιντερνετικό επίπεδο, προς το τακτικό και έκτακτο δημοψηφισματικό τρόπο ελέγχου των τριών εξουσιών και την άμεση συμμετοχή του λαού στις τρείς εξουσίες.

Ο αγώνας μεταξύ Ελληνικών Εθνικών ιδανικών και προδοσίας είναι άνισος λόγω της συγκέντρωσης εξουσιών από την κυβέρνηση, και λόγω της μη δυνατότητας παρεμβατικών κινήσεων και κρίσεων των πολιτών κατά την διάρκεια διακυβερνήσεώς τους, ώστε να μην υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ κυβερνήσεως και πολιτών.

Άρα γίνονται πράγματα γι΄αυτό (Ελληνικό Έθνος) χωρίς αυτό.


Η προδοσία είναι διαχρονικά ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος υπερπήδησης φαινομενικά ανυπέρβλητων εμποδίων.


Οι προδότες χρησιμοποιούν από παλιά τον λόγο (γελοιοποίηση, διαβολή, απειλές, εκβιασμούς κ.α.) τα εργαλεία (π.χ. δηλητήρια, εξουσία, εισβολείς από μακρυνά μέρη κ.α.), και την γνώση μυστικών.


Οι σημερινοί προδότες χρησιμοποιούν εκτός από τις παλιές δοκιμασμένες μεθόδους (π.χ. εξουσία) και τις σύγχρονες μεθόδους όπως τις φωτογραφικές μηχανές, τις κάμερες, τα τηλέφωνα, το ίντερνετ, την τηλεόραση για την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών (πλύση εγκεφάλου, στοχοποίηση και το ξεπούλημα).


Με την κάρτα του «πολίτη» η χρησιμότητα των ρουφιάνων περιορίζεται μιας και οι ψηφιακές πληροφορίες μπορούν να «αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως.


Η προβοκάτσια, οι ληστείες και οι κλοπές χρησιμοποιούνται εναντίον μιας κοινωνίας σκόπιμα αφοπλισμένης, αγχωμένης για το μέλλον, και τεχνητά γεννετικά (κατάργησης του jus soli), πολιτισμικά και θρησκευτικά διαιρεμένης και τροποποιημένης μέσω της αριθμητικής αλλοίωσης.

Στα γεωπολιτικά παιχνίδια κατανομής και επιβολής εξουσίας, η Ελλάδα δεν πρέπει να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου-θύματος, αλλά τον ρόλο του πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα σχέδια του νεοθωμανισμού, της Ευρωαραβίας και του νεοβυζαντινισμού, μέσω της ανόδου στην εξουσία της Ελληνικής κυβέρνησης, εθνικά υπερήφανων πατριωτών Ελλήνων που θα επαναφέρουν την πρότερη κατάσταση ειρηνικής συνύπαρξης της ομοιογενούς Ελληνικής κοινωνίας.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s