Το ΔΝΤ δεν είναι μονόδρομος είναι αδιέξοδο.
Με την πολιτική που ακολουθείται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τα δυσκολότερα δεν πέρασαν όπως ειπώθηκε, αλλά έρχονται καλπάζοντας.

Το αδιέξοδο της δραστικής μείωσης του βιοτικού επιπέδου του 92,5% (τουλάχιστον) του Ελληνικού έθνους από τα κυβερνητικά μέτρα και την εγκληματικότητα είναι πασιφανές στους περισσότερους, ή θα γίνει μελετώντας ανάλογα παραδείγματα από το εξωτερικό.
Ο φαύλος κύκλος της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού που θέλουν να εφαρμόσουν η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας πρέπει να σπάσει.
π.χ. Αργεντινή, Ουγγαρία, Εκουαδόρ, χώρες της Αφρικής

Η δράση του ΔΝΤ: Η περίπτωση της Ζάμπια http://www.antinews.gr/?p=41766
Από Factorx | Παρ. 23 Απρ 2010, 00:17

Βοσνία Από Factorx | Πεμ. 22 Απρ 2010, 22:51 Ετοιμαστείτε να γίνει και η Αθήνα… Σεράγεβο http://www.antinews.gr/?p=41733

Τα μέτρα εξαθλίωσης που επιβάλουν η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με Αμερικανούς υπαλλήλους του Δ.Ν.Τ. είναι ο δρόμος της κακίας.

Το Δ.Ν.Τ είναι ο δρόμος της κακίας που επιθυμούν οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποιητικής βαρβαρότητας (τελικά δόθηκε απάντηση στο θεωρητικό ερώτημα που τέθηκε πριν τις εκλογές σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα – η απάντηση που δόθηκε από τα γεγονότα είναι ο σοσιαλισμός και η βαρβαρότητα είναι αξεπέραστος συνδιασμός των αεριτζίδων λαμογιών της παγκοσμιοποίησης)

http://www.sakketosaggelos.gr/Article/282/ Ο Ηρακλής καθισμένος σ’ ένα σταυροδρόμι, είδε να περνούν από μπροστά του δύο πανέμορφες κοπέλες. Η μία του έδειξε έναν εύκολο δρόμο, φαρδύ και ίσιο, που αν τον ακολουθούσε, θα χαιρόταν τη ζωή, αλλά θα έκανε ένα σωρό κακές πράξεις, που θα τον καταδίκαζαν στην κρίση των ανθρώπων. Αυτή ήταν η Κακία.

Ο δρόμος της Αρετής
Ο δρόμος της Αρετής είναι η δημοψηφισματική διακυβέρνηση, η ανεξάρτησία (εθνική παραγωγή) και η ελευθερία του Έλληνα (οικονομική, εδαφική κ.α.).
Η αλλαγή κυβέρνησης με εθνική επανάσταση ή η προκήρυξη εκλογών είναι επιβεβλημένη καθώς κέρδισε την εξουσία το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με παραπλανητικές υποσχέσεις που αποδείχθησαν φρούδες.

Για να αποκτήσει την ελευθερία του ο Ελληνικός λαός από τα νύχια των τοκογλύφων,
που θέλουν να πεινάσει ο Έλληνας για να περάσουν τα σχέδιά τους ευκολότερα (γεωπολιτικά, νέας αταξίας πραγμάτων που θα οδηγήσει στην δικιά τους τάξη πραγμάτων)
πρέπει να γίνει αυτάρκης:

  1. στον πρωτογενή τομέα,
  2. στον δευτερογενή ,
  3. στον τριτογενή τομέα
  4. και στην έρευνα και ανάπτυξη

και να διαγράψει το χρέος που φόρτωσαν επίτηδες στους Έλληνες για να γίνουμε τα πείραματόζωα της Ν.Τ.Π.

http://www.sakketosaggelos.gr/Article/282/ Η άλλη κόρη, η Αρετή, του έδειξε ένα δύσκολο δρόμο, γεμάτο κοφτερές πέτρες και αγκάθια, στενό και δύσβατο, που θα τον βάδιζε δύσκολα, αλλά θα κέρδιζε στο τέλος την αναγνώριση από τους συνανθρώπους του.

Έτσι ο Ηρακλής ακολούθησε την Αρετή, προτιμώντας να υποφέρει, για να διαβεί το δύσβατο δρόμο της, αλλά να γνωρίσει τη δόξα και την τιμή με τις καλές του πράξεις και την αρετή του.

Ο Ελληνικός λαός θα χορεύει σαν αρκούδα σε πανηγύρια (yes men) και θα καταλήξει εξαθλιωμένος από ευθύνες πολιτικών απατεώνων και των παγκόσμιων τοκογλυφικών αεριτζίδων – δανειστών, ή θα φωνάξει έξω οι κλέφτες;

Advertisements